– U dugogodišnjoj sam vezi,imam 45 godina i MNOGO SAM NESRETNA, želim biti voljena!-

Bojana, 45 godina, je u dugogodišnjoj vezi koja je mnogo burna i puna problema

– Zdravo, ja sam Bojana. Imam 45 godina i javljavam se iz Banja Luke. Po zanimanju sam zubni tehničar i radim za jednu privatnu stomatološku ordinaciju već neko vrijeme. Volim svoj posao i kada radim mnogo sam sretna i smirena – nekako je rad na protetici i estetici način koji može da me gotovo u potpunosti smiri i opusti. Čini me sretnom kad nekome vratim osmijeh na lice pa se zaista trudim da sav taj zubni materijal uradim što bolje mogu i da ga dovedem do savršenstva.

Moj problem je jer sam u dugoj vezi sa čovjekom koji je mnogo posesivan i problematičan pa nam je i takva veza – burna i problematična. Njemu smeta moj rad i što ostajem nekad budna do kasno u noć. Zaista mnogo radim i trudim se da sve napravim kako treba , a i bolje od očekivanog.  On je tip muškarca koji želi da sve bude pod njegovom kontrolom što mene čini nesretnom i mnogo nestabilnom. Voljela bih nekako da odem od njega, da završim ovu priču i da nađem sebi srodnu dušu koja će razumjeti moj rad i moje vrijeme. Znam da je tako nešto mnogo teško jer danas su ljudi neovisni i previše slobodni.  

Od ovog čovjeka imam strahove i, mogu reći, da se bojim ga napustiti. Već mi je prijetio nekoliko puta da će mi napraviti probleme ako odem i ostavim ga. Bez obzira na sve to ja i dalje očekujem i nadam se nečem boljem i sigurnijem. Hvala ti, Kristina za tvoju podršku. – 

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz dnevnika psihologa Kristine B. i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Izvor: Kristinini dnevnici

Foto ilustracija: Pexels

 

Facebook Comments