-Imam 36 godina i JOŠ SAM NEUDATA, tražim čovjeka za brak. Evo mog broja telefona

Jasmina iz Novog Pazara, 36 godina, još se nije udala i traži čovjeka za brak

– Pozdravljam sve. Ja se zovem Jasmina, rođena sam u Novom Pazaru, a trenutno sam u Sarajevu. Imam 36 godina , a moje zanimanje je diplomirani pravnik. U Sarajevu sam nastanjena jer radim za jednu privatnu firmu. Za sebe mogu reći da sam komunikativna i otvorena. Iskrena sam i pravedna. Poštujem svačije mišljenje, a držim se svoga. Skromna sam, ali vrijedna i radim punom parom. Svoje slobodne aktivnosti iskoristim u šetnji, pikniku, čitanju knnjiga, odlascima u kino.

Inspirišu me povijesne iskopine, spomenici i tvrđave. Često sam prisustvovala u nekim takvim dešavanjima.  Fasciniraju me razne svjetske kulture u kojima nalazim razna podudaranja. Svi smo povezani nekako.

Ovom prilikom tražim slobodnog čovjeka za ozbiljnu vezu zbog mogućnosti stupanja u bračne vode. Tražim normalne i , po mogućnosti, visoko obrazovane osobe.  U ljudima pronalazim kvalitete čak i one koje su sakrivene od njih samih.  Ne zanimaju me oženjeni, neozbiljni, skloni ovisnostima i kocki.

Molim da mi se javite na broj (+387) 066/951-833

Hvala Kristina na podršci. –

Izvor: Kristinini dnevnici

Foto ilustracija: stock.adobe.com/ kupljena verzija

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz dnevnika psihologa Kristine B. i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Facebook Comments