– Pronašla sam PRAVOG i IDEALNOG za sebe. Hvala vam svima na javljanju!’-

– Pronašla sam ono što mi treba! Pronašla sam pravog i idealnog za sebe. Sad sam sretna i zadovoljna. Hvala svim članovima grupe koji su mi se javili. Mnogo mi znaći vaš trud. Suprug me je varao, a sada sam našla nekoga ko će da ga zamjeni i sa kim ću, nadam se, doživjeti mnogo sreće i more ljubavi. Svaka žena zaslužuje najbolje pa tako i ja! Hvala vam još jednom. Vaša Lejla.-

Da li se sjećate Lejle, 39- ogodišnjakinje koja je očajno tražila utjehu i ljubav nakon što je saznala da je suprug vara?

Ta Lejla je sada sretna žena jer je pronašla ne samo utjehu i nekoga da je usreći kratkotrajno, već je pronašla pravog čovjeka za sebe i idealnog partnera sa kojim planira zajedničku budućnost.

– Ovom prilikom zatvaram svoj oglas, a vi ga možete Kristina obrisati, ako želite, ili ga ostaviti kao podsjetnik na moje crne dane. Hvala svima koji su mi se javili, hvala grupi u kojoj sam pronašla svoju ljubav, hvala Kristina i tebi koja si mi pomogla na ovaj način. Samo želim još reći da je pokrenuta parnica za razvod moga braka, a moj izabranik je advokat i on će mi sve to završiti bez problema. Veliki pozdrav za sve. – s puno entuzijasma rekla nam je Lejla.

Oglas je zatvoren, a neko vrijeme će ostati kao podsjetnik. Lejla je naša prva oglašavačica koja je postigla željeni rezultat.

Izvor: Kristinini dnevnici

Foto ilustracija: Pexels

 

Facebook Comments