– Imam 48 godina, MUŽ ME OSTAVLJA SAMU i ide da pije, TRAŽIM NEKOGA DA ME ISPUNI

Žana, 48 godina, traži nekoga da je usreći i ispuni.

– Pozdrav Kristina. Moje ime je Žana, imam 48 godina, živim u Sarajevu. Po zanimanju sam doktor opšte medicine. Svoje podatke ne mogu javno otkrivati jer sam u braku koji se odavno ne konzumira, da tako kažem. Znam da ćeš moj oglas objaviti pod cenzurom i vjerujem ti pa ti mogu svoju priču povjeriti s poštovanjem.

Zadnjih par godina moj muž i ja smo totalno zahladili svoje odnose. Čak i spavamo u različitim krevetima. Tek sad vidim koliko smo različiti. Kad sam ga upoznala bio je odvažan advokat i dobro je zarađivao. Kako je počeo ulaziti u 60-te isto kao da je poludio. Stalno mu nalazim poruke u telefonu od raznoraznih ženskih osoba, dogovara nekakve vandredne sastanke sa klijentima (u koje sumnjam), par puta sam osjetila neobične mirise na njegovim odjelima (tvrdio je da odjela kupe mirise iz prostorije, a on u svojoj kancelariji ima kvalitetne osvježivače prostora Cristian Dior, npr), uvijek mijenja krevetninu kad odem na neki službeni put; nekoliko puta sam našla vlasi ženske kose na namještaju ( objašnjenja je ignorisao).

Ja mogu razmjeti da mlad muškarac vara svoju suprugu, ali deda u 60-im koji ima unuke od 7 godina, to mi nikako ne može ući u glavu. Pored toga svega, svakodnevno pije , i to odkad se probudi pa sve dok ne zaspe.  Pjanom čovjeku ništa ne možeš ni reći.

S obzirom da su naši odnosi zahladili, i naše strasti se povukle, ja sam odlučila da pronađem nekoga ko će me ispuniti i dovesti do  stanja ekstaze.  Molim samo ozbiljne ponude.

Zainteresovani , javite se da se upoznamo i budemo sretni.-

Izvor: Kristinini dnevnici

Foto ilustracija: Shutterstock.com/ Bought Licence

Facebook Comments