Profesor MATEMATIKE me je ODVEO u WC, zatvorio mi USTA RUKOM i uradio mi OVO

Alisa, 18, imala je nezgodno iskustvo prilikom pauze

– Nedavno sam napunila 18 i bila sam 3 razred srednje škole. Školska godina se bližila kraju, vrućina nas je tjerala da se oblačimo komotnije jer se stvarno nije moglo izdržati. Direktorica bi nas cure vrlo često kritikovala zbog načina odjevanja i naglašavala nda je ovo ” obrazovna ustanova, a ne modna pista.”

U mom razredu je bilo više muškaraca nego ženskih jer je moje odjeljenje bilo četverogodišnje odjeljenje elekto-tehničara, 25 muškaraca i svega nas 5 žena. Da li možete zamisliti kako smo se osječale u takvom društvu? Mene su prozivali štrebericom koja ima ” predivne obline”.  Vrlo često sam imala neprilike sa dečkima jer su me znali uhvatiti za du*e kad ne obraćam pažnju.

Prevelike vrućine u maju su podigle razinu hormona ne samo dečkima u razredu, već i mnogim profesorima. Profesor fizičkog je često ”slučajno ” završio u našoj svlačioni, profesor elektronike je ninu vrlo često pozivao na čaj da ”vježbaju”, profesor hemije se zagledao u Jasminino veliko poprsje.

Taj dan sam zakasnila na čas engleskog jezika i nisam mogla ući da slušam predavanje. Šta mislite, koji je bio razlog? Engleski je je predavala profesorica. Da je bio profesor, ušla bih bez problema, ne samo ja već bilo koja učenica.

Sišla sam niz stepenice do aparata za kafu i napravila sebi makijato. Posmatrala sam profesora matematike koji je stajao u predvorju i pušio cigaretu. Gledao je u mene. Profesor je bio mladji tip, nekih 38 godina, uvijek atraktivan i dotjeran ostavljao je trag Armani parfema gdje god bi prošao. Pričalo se da je agresivan i da tuče svoju suprugu. Meni je djelovao kao smiren i dobar. Ko se ne bi još ložio na takvog profesora?

Ušla sam u WC za žene da pregledam šminku. Odjednom me je neko gurnuo i okrenuvši me naprijed zatvorio mi je usta rukom – da ne vrisnem. To je bio on – profesor matematike. Počeo mi je ljubiti vrat držeći mi ruku na ustima. A drugu mi je ruku stavio u gaćice. Osjećala sam da mi noge klecaju. uživala sam. Počela sam ga otkopčavati , ali je već zvonilo za kraj časa.

Ubrzo sam završila sa njim u krevetu. Bilo je to izvrsno iskustvo. Vrlo često se viđamo, a uz njega sam zavoljela matematiku.

Foto ilustracija: Stock.adobe.com

Facebook Comments