Danijela iz Norveške TRAŽI OZBILJNU VEZU preko Interneta

Prelijepa  Danijela traži ozbiljnu vezu preko Interneta

– Zdravo društvo. Ja sam Danijela i imam 27 godina. Živim u Bergenu, predivnom gradu u Norveškoj. Porijeklom sam iz Nosne i Hercegovine. Cijeli život živim na relaciji Bosna i Hercegovina – Norveška. Tečno govorim norveški i njemački jezik.

Volim da putujem, a naročito krstarim brodovima po Evropi. Vrlo često sam volontirala sekcijama gdje su krstarenja besplatna. Obožavam planinarenje – to je aktivnost koja opušta moj duh i moje tijelo. Takođe volim dobar provod sa društvom, dobru muziku i dobru zabavu. Od hrane najviše volim tursku kuhinju. U Norveškoj ima mnogo turskih doseljenika koji su otvorili mnoge ugostiteljske objekte sa njihovom hranom.

Po struci sam viša medicinska sestra – to je visokoškolsko obrazovanje jer da biste postali doktor ovdje morate imati dosta specifikiacija. Norveška je predivna zemlja za koju mogu reći da je zemlja mojih snova . Aurora Borealis (Polarna svjetlost) je najlješi prizor kojeg sam vidjela u životu svom.

Dakle, tražim našeg čovjeka, iz BiH ili Hrvatske za vezu preko Interneta koja će se razviti u nešto više poslije. Starosna dob ne treba prelaziti 35 godina. Izgled mi nije toliko važan, ne palim na macho tipove. Čekam da se javite. Lijep pozdrav.”

 

Facebook Comments