Traži siromašne MUŠKARCE na Facebooku i PLAĆA IM za ”ONE STVARI”

Zagrebčanka koja živi u Danskoj ima vrlo neobičan hobi.

Katarina je žena u četrdesetim godinama, slobodna je i ima sve u životu što poželi. Za sebe kaže da je osjećajna i iskrena te da razumije kako neimaština može natjerati ljude na sve i svašta pa čak i na one najniže aktivnosti u društvu. Ona, iako je imućna, tvrdi da razumije žene koje prodaju svoje tijelo za novac kako bi preživjele i othranile porodicu, ali da ne razumije omladinu koji te stvari rade iz obijesti.

Katarina također navodi da postoje muškarci koji pružaju se**ualne usluge  i naplaćuju ih ženama koje su spremne platiti za jednu noć  užitka i sreće.  Ona je, upravo,  jedna od takvih.

Ali – ima jedna velika razlika između nje i drugih ” žena platiša”, kako ih Katarina naziva.

Katarina traži, isključivo, siromašne muškarce koji ne smiju spadati u kategoriju ”žigola”, to jeste ne smiju biti muške prosti*utke. Prethodno ona ostvaruje poznanstvo preko Facebooka i prati ponašanje takvih muškaraca pa ako zaključi da je podoban i uspije dogovoriti sa njim svaki detalj – tek se onda zakazuje susret.

Po usluzi, kaže, plaća do 100 Eura , a ako joj je baš bilo dobro i više.

Inače, plaćanje se*sualnih usluga muškarcima postao je hit u svijetu, a imućne žene (vrlo često i udate) se opredjeljuju za ovakav način veze. Katarina smatra da je to jedan od odličnih načina da nekoga držiš na distanci.

Također, ona savjetuje ljudima koji se bave takvim radnjama da čuvaju svoje zdravlje i vrše redovnu kontrolu .

Foto ilustracija: Pexels

 

Facebook Comments