''Zaljubljena sam U SVOGA OČUHA, a evo ŠTA MI JE ON URADIO'' - Najnovije Vijesti

”Zaljubljena sam U SVOGA OČUHA, a evo ŠTA MI JE ON URADIO”

sij29,2019

Tatjana je zaljubljena u supruga svoje majke

– Zovem se Tatjana, imam 21 godinu. Živim u Beču sa svojom mamom i njenim suprugom , to jeste mojim očuhom. On se zove Vlado i ima 47 godina. Moja mama je nedavno napunila 53. Vlado je šarmantan muškarac i veliki zavodnik sa kojim bi svaka žena voljela da dijeli krevet.

Posmatrala sam ga dugo, a onda sam shvatila da između nas ima hemije. Nekoliko prilika mi se je ukazalo da budem nasamo sa njim, ali uvijek neko dođe i pokvari nam naš trenutak. Moja mama misli da on želi da bude moj prijatelj ili da uzme mjesto ”mog drugog oca”, a to meni naravno ne pada na pamet.

Željela sam biti sa njim bez obzira na posljedice i probleme koji mogu nastati, a i on je djelovao da želi isto. Međutim, kako on nije poduzimao ništa, odlučila sam konačno da ga zavedem i navedem u krevet. Iskoristoila sam priliku kada je mama bila kod bake preko vikenda. Obukla sam se u se** krpice, naparfemisala se intenzivnim parfemom, pripremila vino na stolu i pustila romantičnu muziku. Čekala sam ga da dođe kući sjedeći na fotelji, prekrštenih nogu koje su ukrašavale moje najnovije izazovne salonke.

Kad je otvorio vrata, ostao je zaleđen, ali se je dozvao i pitao me kako sam. Uzeo je vino i nasuo nam u čašu te nazdravio.  Taman sam se ponadala da će me onako poslije prvog gutljaja baciti na krevet i svući svoje hlače, on je ispijajući vino rekao ”Da ti nije hladno? Obuci se”. Razočarana, nesretna pobjegla sam u sobu i zaključala se.

Mami ništa nije rekao što je i dobro na neki način. Između nas ništa nije bilo, a i dan danas postoji distanca. Moja mama je još uvijek sa njim. –

Foto ilustracija: Pexels

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page