Karleušin MENADŽER: '' Duško i Jelena se NE RAZVODE '' - Najnovije Vijesti

Karleušin MENADŽER: ” Duško i Jelena se NE RAZVODE ”

sij21,2019

Afera koja potresa Balkan

Srbija danima čita o skandalu zvanom “gole fotke Jelene Karleuše”, koje je navodno slala fudbaleru Anderlehta Ognjenu Vranješu, a na društvenim mrežama se uveliko “zabavlja” na temu mladeža odnosno veličine “ponosa”.

U jeku skandala Jelena Karleuša je otputovala u Kinu, kod supruga Duška Tošića, od kojeg se ovde u Srbiji čekala reakcija… i čekala… i čekala… a onda je i stigla – u vidu zajedničke slike i emotikona koji namiguje.

Reč-dve o va**ni i Vranješevom “ponosu”

Ubrzo je i Jelena objavila snimak s porodicom, a da nije sve samo “šminka” za medije govori i pevačicin menadžer Zoran Birtašević, koji je na društvenim mrežama pozvao medije da prestanu s “hororom” i otkrio da od razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića “nema ništa”.

“Molim sve medije koji se danima brutalno iživljavaju na Jeleni, Dušku i njihovim porodicama, da se ZAUSTAVE u toj krvoločnoj, jezivoj nameri. Svim J&D kolegama i prijateljima hvala na ogromnoj podršci. Takođe, hvala svim medijima koji ne učestvuju u ovom hororu”, napisao je Birtašević na Twitteru i dodao: “I, da – niko se ne razvodi”.

Izvor: Mondo.rs

Direktan link na njihov portal: http://mondo.rs/a1160220/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Karleusa-i-Tosic-razvod-ne-razvode-se-tvrdi-Zoran-Birtasevic.html 

Foto: Printskrin/Mondo.rs

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page