”Slobodna sam. Želim da se UDAM. Ako si slobodan, javi se!”

 

Samra, tridesetčetverogodišnja djevojka, iz Cazina traži slobodnog kako bi ostvarili zajednički život ili brak.

” Zdravo društvo. Ime mi je Samra, imam 34 godine, živim u Cazinu, Bosna i Hercegovina. Po zanimanju sam stomatolog i radim u jednoj privatnoj firmi. Moja životna situacija se je preokrenula od kako sam prekinula petogodišnju vezu koja je trebala biti okončana s brakom. Nažalost, nisam bila te sreće jer sam saznala da je on imao paralelnu vezu sa drugom djevojkom. Uglavnom, ta veza je prekinuta i na tu priču sam stavila kraj.

Ne želim mnogo da dajem detalje o sebi već ću svome izabraniku pustiti da me on sam upozna. Skromna sam, volim miran život, volim uredan dom i volim da kuham. U slobodno vrijeme čitam knjige, slušam muziku, uživam u serijama, idem u šetnje… Svoj život želim da organizujem sa nekim ko ima slične želje i motive kao i ja kako bismo zajedno omogućili što bolji zajednički život ili brak.  Hvala. Moj broj telefona je +38766630260 . Neka se jave samo ozbiljni.   ”

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su autentični i pušteni na site-ovima koji zadržavaju autorska prava i na incijativu korisnika. Kopirati sadržaj možete JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Facebook Comments