Zovete je na VIBER VIDEO POZIV, a uslov da je gledate je SMIJEŠAN

 

Djevojka od 25 godina ima vrlo zanimljiv hobi

Nataša je na svom Facebook profilu nedavno objavila svoj broj Vibera za one koji su zaintersovani da je upoznaju na kameri, odnosno video pozivu. Nataša koristi laptop na kojem je također instalirala Viber i povezala ga sa mobilnim telefonom pa je tako omogućila da je kamera na laptopu snimi u punoj rezoluciji.

– Tehnika je uznapredovala- kaže Nataša – vrlo je lako povezati mobilni uređaj sa savremenim Tv uređajima, kompjuterima, laptopovima, tabletima, zvučnicima itd. Nakon što instalirate Viber na svoj laptop, naprimjer, od Vas se traži da ga preko QR Coda uvežete sa mobilnim uređajem na kojem već imate aktivan broj telefona. Kad završite tu opciju, svi se Vaši kontakti prebacuju na laptop kao i pozivi i poruku. To znači da vrlo lako možete imati chat, poziv ili video poziv sa svog laptopa. Paralelno iste poruke, pozive i multimediiju primate i na mobilnom uređaju. Ja palim kameru na laptopu jer se bolje mogu vidjeti, u punom kadru.- Nastavlja Nataša.

Uslov da biste upoznali Natašu preko Viber Video poziva jeste da joj predhodno pošaljete svoje fotke i da budete pristojni.

Foto ilustracija: Pexels

Facebook Comments