OPREZ: Marijana traži OŽENJENE muškarce, SKIDA IM SE NA KAMERI, pa ih UCJENJUJE

Marijana iz Pazarića, kod Sarajeva,  traži muškarce da ih gleda gole na kameri te ih slika i snima

Marijana iz Pazarića je vrlo aktivna dvadesetosmogodišnja djevojka, koja , kako saznajemo, većinu svoga vremena provodi na društvenim mrežama i upoznaje raznorazne muškarce. Marijana je vrlo atraktivna i poželjna pa joj ne predstavlja problem zavesti labilne, oženjene ili zauzete muškarce.

Naime, ona ih upoznaje na društvenim mrežama, šalje im svoje provokativne fotografije i videozapise, a zauzvrat traži da je oni pozovu putem video-poziva. Nakon zanimljive priče, Marijana predlaže da se vide na malo slobodniji način tražeći od njih da se samozadovoljavaju i da ih ona gleda dok to rade. Naravno i Marijana pokazuje svoje tijelo potpuno nago i radi ono što muškarci od nje traže.

Međutim – nijedan od tih ”žrtava”ne zna da ih Marijana snima preko svojeg laptopa jer ga koristi paralelno sa mobilnim telefonom. Nakon što snimi muškarca, Marijana predlaže susret uživo, tj. se*s , a ako on odbije Marijana šalje video uradak  i uslovljava ga da se mora naći sa njom. Naravno, ona to traži samo od onih koji joj se svide.

Muškarci – budite oprezni!

 

 

Facebook Comments