UPOZNAJTE MADAM MARGARITU: Domino damu čiji se klijenti oblače kao životinje(18+)

Pored toga što ih oblači kao životinje ova domina ih takođe i kažnjava.

Madam Margarita je američka domino dama koja zarađuje za život na vrlo nesvakidašnji način, tako što od muškaraca pravi životinje. Ona naređuje mušterijama da se maskiraju u pse, vukove, jednoroge i tako im pruža vrhunsko zadovoljstvo fetišizma. Međutim, kako poslušni dobijaju nagrade tako oni manje poslušni ili neposlušni mogu dobiti veliku kaznu kaže ova domino dama.

 

Margarita je ovaj biznis započela u Los Anđelesu, a cena da neko priušti sebi ovakvu vrstu “opuštanja” iznosi čitavih 300 dolara.

– Većina mojih klijenata traži ljubav, a ja sa druge strane volim da istražim njihovu ličnost i pružim im to što im je potrebno. Ponekad ja odlučim šta ćemo i kako, ali tu i tamo pustim njih da iznesu svoje predloge – rekla je Margarita u intervjuu sa Hariet Sugarkuki. Ona takođe voli da na svom Tviter profilu deli iskustva s korisnicima.

– Obično im dajem da nose šape, uši, rogove, njuške i repove, ali njihova tela su gola. Mnogo njih dolazi zbog čistog e*otskog iskustva i onda znaju da budu nevaljali, pa završe u kavezu – izjavila je domina.

Margarita ponekad vodi svoje ljubimce u javnost i tera ih da pokažu trikove koje ih je naučila, a znaju da se i međusobno bore. Tvrdi da tako dobijaju na samopouzdanju i odlaze od nje zadovoljniji.

Izvor: Srbijadanas.com

Direktan izvor: https://www.srbijadanas.com/muskarac/lepotica-noci/18-upoznajte-madam-margaritu-domino-damu-ciji-se-klijenti-oblace-kao-zivotinje-video-2017-06-18

Foto: Screenshoot/Srbijadanas.com

Facebook Comments