CECA O KONCERTU NA KOSOVU: ”Bilo je tu dosta Albanaca, trebamo da se POMIRIMO”

pro11,2018

 

Hrabro je krenula na Kosovo, a onda…

Svetlana Ceca Ražnatović je održala koncert u Kosovskoj Mitrovici, sa kog ima samo lepe utiske. Pevačica je istakla kako je najbitnija sloga za jedan narod. Iako su joj iz Prištine poručivali da joj neće biti dozvoljeno da pređe administrativnu liniju srpske pokrajine, ona je naišla na sasvim drugačiju reakciju.

“Presrećna sam, osećam se počastvovano što sam bila tamo, nisam osetila nikakvu negativnu energiju, nisam imala problem na granici kao što se spekulisalo”, otkrila je folk-diva.

Možda će mnogi biti zabezeknuti kada čuju šta je Ražnatovićeva rekla o Albancima, ali njen stav da sukobi moraju da se zauvek zaustave, nije ništa novo za sve koji je poznaju…

“Bilo je i dosta Albanaca na mom koncertu, a to govori da mi ne treba da svađamo ljude, već da ih mirimo, a ja sam otišla da podržim svoj narod. To ne znači da drugi ljudi, narodi, nacionalnosti i vere nisu dobrodošli. Moja muzika širi ljubav, pozitivni energiju i svi treba da se vesele”, rekla je Ceca, koja je samo još jednom pozvala na mir i zaustavljanje svakog nasilja.

“Mogu vam reći da je to ogroman kompliment, kad u svoj onoj muci i naboju emocija, narod kaže: “Ceco, ostani!” Moj pokojni suprug je uvek pitao zašto ja, a rekao mi je i: “Lako je biti patriota iz svog toplog doma, treba biti na terenu gde je našem narodu teško.” Ja sam otišla i nisam ni razmišljala da li treba ili ne treba. Za 24 sata se organizovao koncert, poenta nije bila da pevam, već da pokažem da mi je stalo.”

Ona je za Novu godinu svima poželela sreću i mir.

“Želim svim našim građanima kao jako uspešnu, mirnu, stabilnu sledeću godinu, da svi budemo zadovoljni, srećni i nasmejani. Mislim da je došlo vreme da budemo jedni za druge uvek tu. Samo sloga jedan narod spasava, mi smo multinacionalna zemlja. Želim da se svi obožavate i čuvate svoje porodice. Neka smo svi živi i zdravi”, rekla je Ceca.

Njen sin Veljko Ražnatović proslavio je 22. rođendan, a folk zvezda priznala je šta mu je poželela.

“Veljku sam poželela za rođendan da bude živ, zdrav i srećan. Ja se ubih pričajući o svadbi, neću o tome. Imam svoje zanimanje.”

Izvor: Alo.rs

Pročitajte još na njihovom portalu:  https://www.alo.rs/vip/estrada/karleusa-nikad-ostrija-evo-sta-je-rekla-o-bubi-i-dzali/200917/vest

Foto: Screenshoot

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page