''U šoku sam! MISLILA SAM DA ME VARA SA PRIJATELJICOM, a kad sam saznala... - Najnovije Vijesti

”U šoku sam! MISLILA SAM DA ME VARA SA PRIJATELJICOM, a kad sam saznala…

pro3,2018

Ovakav obrt nije mogla ni da sanja

Bijesna čitateljka (35) britanskih novina The Sun javila se njihovoj kolumnistkinji Deidre Sanders tražeći pomoć.

Naime, muž (38) ju je prevario i ne zna šta da radi.

“Lijepa devojka je počela da radi s mojim mužem u njegovoj firmi. Počeo je češće da izlazi na pića i vraćao bi se kasno kući. Pomislila sam da me vara sa njom. Uhvatila me paranoja. Kada je prošlog tjedna jedne večeri došao kući u 3 sata po noći, toliko sam se naljutila da sam ga udarila i ogrebala mu lice.” piše čitateljka koja zatim navodi veliki obrat.

”Ispada da me nije prevario s tom djevojkom, nego s muškarcem! Doduše, znala sam da nekada gleda gej po*nografiju. On me sada ostavio i kaže da mi nikada neće oprostiti, a tvrdi i da ima napade panike. Priznao mi je da se viđa s muškarcem, a ne s onom djevojkom. Srce mi je slomljeno” nastavlja.

Sve sam pokušala kako bih popravila stvari, međutim pitam se gubim li zapravo vrijeme”, pitala je.

Sanders joj kaže da je sebi sama odgovorila na pitanje.

“Ako je vaš muž shvatio da je više gej nego strejt, onda je malo vjerojatno da ćete ostati u braku i biti sretni. Štaviše, vaš brak već neko vrijeme nije bio sretan”, odgovorila joj je Deidre.

“Recite svom mužu da vam je žao što ste postali nasilni, da to nije u redu, ali da vas je njegovo ponašanje naljutilo. Moguće je da je napade panike počeo da dobija jer osjeća da će mu se život u potpunosti promijeniti. Pokušajte da se raziđete civilizovano”, glasi savjet.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Printskrin

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page