Dodikovom obezbeđenju ne daju da unosi oružje u Predsedništvo! - Najnovije Vijesti

Dodikovom obezbeđenju ne daju da unosi oružje u Predsedništvo!

stu28,2018
Direkcija za koordinaciju policijskih tela BiH obavestila je predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika da nijedna policijska agencija, sem pripadnika Direkcije, ne može da unosi oružje u zgradu Predsedništva BiH

On je za banjalučku ATV potvrdio da je na službeni mejl njegovog šefa kabineta stigao akt Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH kojim ga obaveštava da nijedna policijska agencija, izuzev pripadnika Direkcije, u zgradu Predsedništva BiH ne može unositi oružje.

– Policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH neće dozvoliti ulazak naoružanim pripadnicima drugih policijskih agencija u zgradu Predsedništva BIH – navodi se u saopštenju direktora Direkcije Mirsada Vilića.

Podsetimo, ranije je bilo upozorenja da Dodika žele da uhapse u Sarajevu i da mora dobro da se pazi. 

– Mora Dodik da se pazi i nek se drži srpskog dela Sarajeva, nek tamo otvori kancelariju i video-linkom neka drže sastanke. Ne sme nigde da ode gde ga neće braniti ozbiljne i osposobljene policijske jedinice. Mislim da je plan da ga uhapse i da mu sude, a videli smo u Haškom tribunalu, kad čoveka uhapse, nije važno za šta će da mu sude, za šta im padne na pamet – upozorio je predsednik SRS Vojislav Šešelj.

izvor:srbija danas

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page