LAZANSKI SIGURAN: Ako Albanci krenu na sever, neka znaju - srpska armija je NAJMOĆNIJA! (VIDEO) - Najnovije Vijesti

LAZANSKI SIGURAN: Ako Albanci krenu na sever, neka znaju – srpska armija je NAJMOĆNIJA! (VIDEO)

stu 14, 2018
Gosti “Upitnika” na RTS bili su Veljko Odalović, državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova, Igor Simić, potpredsednik Srpske liste i poslanik u kosovskom parlamentu i Miroslav Lazanski, vojni komentator, a tema je bila prekid dijaloga Beograda i Prištine

Na pitanje da li je Srpska lista spremna da obara tzv. vladu Kosova, Simić je odgovorio.

– Srpska lista je dobila podršku građana na Kosovu i Metohiji kako bi ih štitila i branila. Odluka da se uvećaju carine za 10 odsto, znači da će Srbin u Kosovskoj Mitrovici platiti mleko 10 odsto skuplje. To je direktan uticaj na život svakog pojedinačnog Srbina na prostoru Kosova i Metohije – rekao je on.

Dodao je da to nije dovoljan razlog za rušenje tzv. vlade Kosova, ali da to nije jedini razlog.

Ipak, naglasio je da je jedino Srpska lista opoziciona na Kosovu i Metohiji.

– Ja sam pokušao da pitam gospodina Simića, u slučaju ulaska albanskog puka na sever Kosova, da li su Srbi u stanju da se samoorganizuju. On je prećutao odgovor, ali mi se zagonetno nasmešio, a vi to niste primetili – rekao je novinar i vojni komentator Miroslav Lazanski.

Na pitanje da li Srbija ima odgovor na eventualno formiranje tzv. vojske Kosova, Lazanski je odgovorio da je “Srbija je najmoćnija vojna sila na prostoru nekadašnje Jugoslavije“.

 

izvor:srbija danas

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page