Albanke spremile dokaze protiv više STOTINA SRBA?! Sprema se HAOS ako lažna država uđe u Interpol - Najnovije Vijesti

Albanke spremile dokaze protiv više STOTINA SRBA?! Sprema se HAOS ako lažna država uđe u Interpol

stu6,2018
Tzv. vlast lažne države Kosovo spremila je čak 500 poternica samo za Srbima iz Đakovice, koje će biti rapisane ako ova teroristička tvorevina postane članica Interpola.

Kako prenose prištinski mediji, jedno udruženje žena iz Đakovice tvrdi da je prikupilo dokaze o navodnim ratnim zločinima tokom rata na Kosovu u periodu od 1998. do 1999. godine. Materijal je već poslat lokalnom tužiocu u Đakovici, koji je dokumente prosledio kosovskom Specijalnom tužilaštvu za ratne zločine…

 

– Radi se na identifikaciji ljudi za koje se sumnja da su počinili zločine. Dosad smo uspeli da identifikujemo oko 500 ljudi. Odeljenje za teške zločine u Osnovnom tužilaštvu u Đakovici potvrdilo je da su podnete krivične prijave i da su prosleđene Specijalnom tužilaštvu Kosovo za ratne zločine, na osnovu dokaza koje je dalo udruženje žena iz Đakovice – piše prištinski list “Gazeta ekspres”.

 

General Božidar Delić kaže da je ovo scenario koji su miljenici SAD i NATO primenjivali u BiH i Hrvatskoj.

U Đakovici, ako računamo odrasle i vojno sposobne muškarce, nije ni bilo mnogo više od 500 vojnika, što znači da su na tom spisku svi Srbi iz Đakovice. Ako lažna država Kosovo uđe u Interpol postoji realna opasnost da dođe do situacije u kojoj bi Srbi lovili po svetu kao zečeve. Međunarodnog prava i pravde nema već odavno, a ovo je najstrašnije ruganje pravdi – podvlači Delić.

Dragan Đukanović, predsednik Centra za spoljnu politiku, ističe da eventualni prijem Kosova u Interpol predstavlja preambiciozan cilj i da zavisi od višestrukih lobiranja unutar te organizacije.

 

– Pitanje Kosova podelilo je članice Izvršnog komiteta Interpola. Sledeća procedura je da se na Generalnoj skupštini dve trećina članica izjasni za članstvo. Mislim da je to preambiciozan cilj. Naravno, sve ipak zavisi od višestrukih lobiranja unutar Interpola – navodi Đukanović.

 

izvor:srbija danas

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page