Mladić (21) brutalno ubio roditelje na spavanju: Izbo ih je nožem, tela bacio u reku, a ono što je rekao drugovima izaziva jezu

Profesorka Univerziteta Bredli u Pioriji, Ilinois Suzan Bril i njen suprug Antonio Ramires Baron (63), koji je radio u oblasti informacionih tehnologija, brutalno su ubijeni u svom domu, prenose svetski mediji.

Njihov nestanak prijavio je jedan rođak u nedelju uveče, a par je poslednji put viđen u četvrtak. Već sledećeg dana je njihov sin Hose Ramires (21) priznao da je ubio svoje roditelje.

Potraga za njihovim telima je trajala dva dana, a onda su pronađeni u reci reci Spun. Hose je uhapšen u ponedeljak i preti mu optužnica za ubistvo.

Tužioci su rekli da je Hose svojim prijateljima govorio da mu je “dosta roditelja”, prenosi Newser.

On je priznao da je ubio svoje roditelji kada su otišli u krevet u petak uveče. Kada su zaspali, ušao je u sobu sa biber sprejom, a potom je prvo izbo oca, pa majku.

Potom je umotao njihova tela u ceradu i šatorsko krilo, stavio ih u očev automobil i bacio u provaliju sa mosta udaljenog oko 65 kilometara od porodične kuće.

Jedan od Hoseovih prijatelja je optužen za ometanje pravde, a istražitelji navode da je su sigurni da je znao šta Ramires planira da uradi.

Mladić će biti saslušan 29. novembra, a određena mu je kaucija od čak tri miliona dolara.

 

izvor:srbija danas

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link