ŠOK! IGRAO SE SA PENISOM PA… Zaigrao se, ugurao ga pa nije mogao da IZVADI, a onda… HAOS!

Jedan 37-godišnji muškarac iz kineskog Linaia se previše zaigrao i bio nestašan sa svojim penisom. Ugurao ga je u francuski ključ i napravio sebi pravu noćnu moru! Penis se zaglavio, a kao da to nije bilo dovoljno sramotno, već je morao da zataži pomoć grupe doktora.

Otišao je u bolnicu i tamo proveo skoro ceo dan. Penis mu je otekao i lekari nisu znali šta da rade. Da stvar bude gora, kako bi uopšte počeli operaciju trebali su dopuštenje roditelja koji se nisu pojavili u bolnici, pa su morali da pronađu alternativno rešenje problema.

ekari su zato kontaktirali vatrogasce koji su sa sobom poneli mašinu za sečenje. Međutim, kako bi ta mašina proizvela veliku toplotu dok bi sekla ključ, pacijent bi bio u opasnosti.

Jedan doktor se konačno setio da je proučavao sličan slučaj u kojem je žrtvu nesmotrene igre alatima spasao zubar. Došla su dvojica i uspela svojim zubnim bušilicama da reše problem nakon pola sata. Pacijent je nakon agonije koja je trajala punih 17 sati konačno oslobođen i prošao je bez ozbiljnijih povreda.

Jedina nepoznanica u celoj priči, možda i najvažnija, je zašto je muškarac uopšte ugurao penis u francuski ključ.

IZVOR:srbija danas

Facebook Comments