Hrvatica snimila muškarca koji je pred njom masturbirao: Desilo joj se isto nekoliko puta u životu, neće više da ćuti (VIDEO)

Devojka, čiji je identitet poznat redakciji Indexa, na Fejsbuku je podelila neugodno iskustvo koje je u četvrtak doživela u Šibeniku. Jedan muškarac u šibenskom Đardinu počeo je da je gleda, a zatim je izvadio penis i počeo da se samozadovoljava

Prema rečima ove devojke, njena želja je da žene prestanu da se boje, da se ohrabre i da počnu da govore i da raskrinkavaju ovakve ogavne stvorove.

– Neugodno je ispričati ovo, koliko god znaš da ti ni najmanje nisi kriv, neugodno je i osećaš se loše. Ali, nakon što mi se ista situacija dogodila 3 ili 4 puta u životu, ali prvi put u mom gradu, odlučila sam da ovaj put neću da potisnem i da pustim da padne u zaborav. Ovaj put igrom slučaja imam i video koji sam snimila svega par minuta pre nego što se dogodilo ono najodvratnije.

Htela sam da objavim ovo, jer mi je dosta i jer znam da ama baš ništa ne može da se promeni ako svi ćutimo, potiskujemo i pravimo se da je sve ok. Jer nije ok! Ovakve situacije su odvratne, ponižavajuće i ne smeju da se događaju. Najgore od svega je što se kasnije grizeš s razmišljanjima šta sam sve mogla da preduzmem u tom trenu, ali u sekundi se čovek ne snađe i automatski proradi instinkt koji kaže: “Beži!”. Nakon par minuta sam shvatila da sam je trebalo bolje da reagujem  ili da ga napadnem ili da opet počnem da ga snimam i ulovim mu i lice, ali kao šta sam rekla, jako se teško snaći se u tih par sekundi, a kasnije je prekasno jer smrad u tom periodu pobegne.

HVALA PRIJATELJICAMA

Kad sam došla kući počela sam da razmišljam treba li sad nakon svega išta da učinim ili ne. I da nemam prijateljice koje su me podržale i podstakle, verovatno bih i ovaj put odlučila da potisnem i ne učinim ništa. Međutim, drago mi je da nisam jer želim da žene prestanu da se boje, da se ohrabre i da počnu da govore i raskrinkavaju ovakve odurne stvorove. I zato hvala mojim prijateljicama! A vi žene moje, znam da nemate poverenja u sistem, nemam ga ni ja, ali moramo da delujemo – napisala je devojka.

Ona je bolesnika prijavila policiji, prenosi index.hr.

 

izvor:telegraf.rs/index.hr

Facebook Comments