HTELI DA UBIJU MILORADA DODIKA SNAJPEROM: Predsednik Srpske otkrio iz koje dve države su došli atentatori! - Najnovije Vijesti

HTELI DA UBIJU MILORADA DODIKA SNAJPEROM: Predsednik Srpske otkrio iz koje dve države su došli atentatori!

lis 16, 2018

Atentat je propao tako što je jedan atentator uhvaćen, a drugi se onda nije usudio da dođe, jer je njihov pakleni plan otkriven

Predsednik Republike Srpske, novoizabrani srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine i predsednik SNSD Milorad Dodik, odneo je ubedljivu pobedu na nedavno održanim izborima u BiH, a danas je u emisiji “Ćirilica” na Hepi televiziji ispričao kako su dvojica atentatora spremali njegovu likvidaciju.

– Dobio sam upozorenje od organa bezbednosti, a dokument je bio iskucan na staroj pisaćoj mašini. U roku od 48 sati upućena su dvojica snajperista da pucaju na mene u Banjaluci. Javljeno je da je jedan već tu, u Banjaluci, što je bilo dobro, jer smo znali gde je. Problem je bio ovaj drugi. Jedan je bio angažovan u Italiji, a drugi u Ukrajini – ispričao je Dodik.

Predsednik RS je otkrio da je tad imao pojačane mere obezbeđenja i da mu je to sve bilo i zanimljivo.

 

Atentat je propao tako što je jedan atentator uhvaćen, a drugi se onda nije usudio da dođe, jer je njihov pakleni plan otkriven, tvrdi Dodik.

IZVOR:KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page