HOROR! Nenad nožem iskasapio oca, pa krvav u gaćama hodao ulicom i želeo da popije piće u kafiću - Najnovije Vijesti

HOROR! Nenad nožem iskasapio oca, pa krvav u gaćama hodao ulicom i želeo da popije piće u kafiću

ruj18,2018
kuca

Nenad Božić (45) iz Pala uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je ubio svog oca Veljka Božića (83), kojeg je više puta izbo nožem po grudima i leđima u njihovoj porodičnoj kući.

Zločin se dogodio rano ujutro, u Ulici Trifka Grabeža na Palama. Prema nezvaničnim informacijama Nenad je oca ubio na spavanju. Nakon zločina je okrvavljen, u donjem vešu i s nožem u ruci istrčao na ulicu ispred kuće. Uočile su ga komšije koje su pozvale policiju i Nenad je ubrzo uhapšen, dok je u kući zatečeno telo njegovog oca.

– Nenad je krvav, s nožem u ruci hodao ulicom. Delovao je rastrojeno i išao je prema obližnjem kafiću, pa su se svi prestravili. Kada je došla policija nije se opirao, niti pravio probleme – kažu stanari ulice Trifka Grabeža.

Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i kriminalistička policija. Tokom uviđaja pronađen je nož kojim je zločin počinjen, dok je telo ubijenog Veljka prevezeno na obdukciju.

Motiv kao i tačne okolnosti zločina nisu poznati, a ne isključuje se mogućnost da je Nenad imao psihičkih problema što je verovatno i dovelo do porodične tragedije.

 

izvor:alo.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page