FBI HITNO EVAKUISAO OPSERVATORIJU, TEORETIČARI ZAVERE POLUDELI: Videli su vanzemaljce! - Najnovije Vijesti

FBI HITNO EVAKUISAO OPSERVATORIJU, TEORETIČARI ZAVERE POLUDELI: Videli su vanzemaljce!

ruj15,2018
leteci tanjir

Federalni istražni biro zatvorio je “Sanspot opservatoriju” u Novom Meksiku, a teoretičari zavere preplavili su internet komentarima da su jedni razlog tome niko drugi do vanzemaljci.

Priče je dodatno podgrejala brzina kojom je FBI zatvorio objekat i naterala je brojne korisnike interneta da pomisle da su naučnici otkrili nešto o vanzemaljcima.

“Sanspot opservatorija” u Sakramento planinama u Nju Meksiku zatvorena je u četvrtak pod velom tajne nakon evakuacije koju je sproveo FBI, bez objašnjenja lokalnim vlastima.

Navodi se da je zatvaranje ove opservatorije navelo da se brojni korisnici interneta zapitaju da li su istraživači otkrili nešto što nisu smeli, a jedan “istaknuti Jutjub kanal” spekuliše da je opservatorija slučajno primetila leteći tanjir.

Asocijacija univerziteta za astronomska istraživanja navodi da je “reč o sigurnosnim problemima u opservatoriji u Novom Meksiku” i da je odlučeno da se privremeno napusti objekat kao mera predostrožnosti, navela je opservatorija na Fejsbuku.

 

izvor:Kurir.rs/ Independet

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page