Stanija ispričala jezive detalje o odnosu sa Kristijanom Golubovićem! - Najnovije Vijesti

Stanija ispričala jezive detalje o odnosu sa Kristijanom Golubovićem!

ruj 10, 2018

Stanija Dobrojević, pobednica rijalitija “Farma” ušla je kao jedan od najvećih favorita za osvajanje glave titule u rijalitiju “Zadruga 2”. Pored Lune koja je gledaocima ovog popularnog rijalitija dobro poznata, i Stanija ima svoju armiju fanova koji su je na Farmi verno vodili do pobede.

Ipak, kada je rijaliti završen, svi se sećaju drame oko podele nagrade koju je imala sa Kristijanom Golubovićem, koji je pobegao iz rijalitija, a na kraju insistirao od Stanije da ispoštuje navodni dogovor koji ima sa njim te da mu da polovinu nagrade.

Stanija i Kristijan

Stanija i Kristijan, Foto: Jutjub printskrin

 

Danas, Stanija je progovorila o pozadini te priča, i gotovo osula paljbu po Goluboviću koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne. Ona je otkrila, da je sve to uradila iz straha, te da je skupo platila prijateljstvo sa čovekom takvog kova.

– Uradila sam to zbog svog mira. Ne želim da se petljam sa takvim ljudima. Svi su očekivali da ja njega prijavim za iznudu novca, ali ja to nisam uradila zbog svoje bezbednosti, jer je trebalo da idem u Ameriku – ispričala je Stanija Miljani.

 

izvor:alo.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page