DETALJI NAPADA NA GRADONAČELNIKA NIŠA: Kosovska policija, udarali ga u glavu, vrat... - Najnovije Vijesti

DETALJI NAPADA NA GRADONAČELNIKA NIŠA: Kosovska policija, udarali ga u glavu, vrat…

ruj10,2018

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović zbrinut je danas u KC Niš nakon što se žalio na povrede zadobijene prilikom posete Kosovu i Metohiji. Prema pisanju Blica, Bulatović je zadobio povredu ruke prilikom intervencije kosovske policije noćas iza ponoći, kada je i priveden.

On je oko 13.30 časova zatražio medicinsku pomoć u Urgentnom centru Kliničkog centra u Nišu gde je odmah i zbrinut.

– Kako se po prijemu žalio na bolove u glavi, vratu i ekstremitetima, posle ukazane prve pomoći, urađeni su svi potrebni dijagnostički pregledi multislajsnim skenerom i rentgenom, nakon čega je konstatovana povreda podlaktice leve ruke. Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović je potom, predostrožnosti radi, premešten u sobu za opservacije Urgentnog centra Kliničkog centra Niš – saopšteno je iz KC Niš.

U KC Niš navode da su, kao i uvek, po unapred utvrđenim propisima i procedurama, radnici Urgentnog centra KC Niš, o ovome prvo obavestili nadležne organe.

Prema nezvaničnim saznanjima, sinoć jedan sat iza ponoći na administrativnom prelazu kod Merdara, gradonačelnika Niša Darka Bulatovića i odbornika u skupštini grada Miloša Sekulića zaustavila je kosovska policija, koja ih je privela. Najpre su, navodno, Bulatoviću zavrnuli ruku, a zatim su dohvatili i Sekulića, koji su do jutra ostali u policijskoj stanici, te su ujutru pušteni kući, a u Niš su stigli u toku dana.

Bulatović se u toku današnjeg dana nije javljao na telefon.

 

izvor:alo.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page