UPOZNALI SE NA FEJSU: Imala je 14, on 40! Posle prvog sastanka morala je da se UBIJE! - Najnovije Vijesti

UPOZNALI SE NA FEJSU: Imala je 14, on 40! Posle prvog sastanka morala je da se UBIJE!

ruj 8, 2018

Devojčica iz Poljske Anejd Tutgušijan (14) upoznala je na Fejsbuku muškarca kome je rekla da ima 25 godina. Počela je da se dopisuje sa Kristijanom V. koji ima 40 godina, i posle nekog vremena rekla mu da ima četrnaest.

Nedugo nakon upoznavanja na Internetu, videli su se i uživo. Posle tog sastanka ona se vratila kući u suzama, da bi sutradan počinila samoubistvo na železničkoj stanici u Gdanjsku. Pre samoubistva putnici koji su se našli na stanici gledali su je s čuđenjem, jer je ronila suze. Ona se nije obazirala na njih već je skinula jaknu i skočila pod voz koji je dolazio iz Beča, piše Mirror.

Izbezumljena majka Džoana nije znala šta joj se događa sa ćerkom iako ju je videla veče pre toga kako plače:

– Mislila sam da se posvađala sa dečkom. Videla sam da je imala suze u očima. Pitala sam je šta se dogodilo ali mi ništa nije rekla, samo je počela da plače i zagrlila me. Htela sam da popričamo ali je ona rekla da ide malo napolje i da ćemo pričati kada se vrati. Nikada se nije vratila – izjavila je ona.

Odlučila je da sazna šta joj se dogodilo sa ćerkom i zašto se ubila. Ušla je na Fejsbuk devojčice i videla prepisku sa Kristijanom. Saznala je da se on putem društvenih mreža dopisivao i sa drugim devojčicama. Tokom Anejdine sahrane Džoana je od njene drugarice čula da joj je dete silovano, a ona joj je otkrila da ju je Anejd pozvala na dan samoubistva rekavši samo da je silovana.
Džoana je kontaktirala druge devojke sa kojima je Kristijan pričao da vidi šta se dešavalo sa njima. Od 14 devojaka sa kojima je pričala, tri su rekle da ih je Kristijan silovao, četiri da je pokušao da ih siluje, a ostale su rekle da je pokušao da ih uceni. Sve devojke su rekle da ih je silovatelj zavodio na isti način nudeći im luksuzne klubove, skupe automobile i jahte.
izvor:srbija danas

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page