VOZAČI NA AUTO-PUTU OSTALI U ŠOKU! "Halo, policija? UPOMOĆ, bivša me VOZI NA HAUBI brzinom od 110 kilometara na sat!" (VIDEO) - Najnovije Vijesti

VOZAČI NA AUTO-PUTU OSTALI U ŠOKU! “Halo, policija? UPOMOĆ, bivša me VOZI NA HAUBI brzinom od 110 kilometara na sat!” (VIDEO)

ruj 7, 2018

Muškarac (22) koji se prošle nedelje oko 20 sati vozio auto-putem I-95 u SAD snimio je nesvakidašnju scenu – susednom trakom na haubi crnog “mercedesa” nalazio muškarac koji je telefonirao!

Crni “mercedes” se kretao trakom za preticanje, a iz snimka se može videti da je jurio poprilično brzo, oko 110 kilometara na sat.

Muškarac koji je snimio i objavio video na Tviteru, dodao je šaljivi: “Kada ona kaže da je gotova s tobom, ali ti još nisi gotov s njom #samonafloridi.”

Dodao je da mu se činilo da su muškarac na haubi i žena koja vozi automobil razgovarali dok je automobil jurio.

“Bilo je zastrašujuće, ali i pomalo ludo i smešno. Potpuno sam ostao bez teksta. Nikada nisam video tako nešto”, rekao je on i dodao da se nije samo šalio na Tviteru, već da je i nazvao policiju odmah nakon što je snimio ovaj incident.

Policija je nešto kasnije uhapsila ženu koja je vozila automobil, a identifikovana je kao 24-godišnja Patriša Isidor.

Službenici policije objavili su i sadržaj telefonskog poziva koji su primili od čoveka na haubi.

“911, koji je vaš hitan slučaj”, pitao je operater službe za hitne slučajeve.

“Da, na automobilu sam koji juri, netko pokušava da ukrade moje vozilo”, rekao je muškarac, a koji je kasnije identifikovan kao Džunior Frensis.

“OK, na kojoj adresi?”, upitao je operater.

“Ne znam gde se nalazim”, odgovorio je Frensis.

“Ona ne vozi pravo i ja sam na automobilu”, rekao je mladić operateru.

“U redu gospodine, javljam im, OK?”, odgovorio mu je operater.

“Stvarno mi treba pomoć!”, nastavio je Frensis.

Policija je nakon poziva upomoć sustigla automobil i uhapsila ženu, a istraga je otkrila da je Isidor vozila 112 km/h te da je potencijalno pogubna vožnja trajala 30 kilometara.

Sukob koji je kulminirao na putu započeo je nešto ranije kada su se bivši ljubavni partneri posvađali oko toga tko će voziti crni “mercedes”.

“Krenula sam po svoju ćerku, međutim on se popeo na automobil i nije htio da siđe. Vikala sam mu da siđe s automobila, ali nije hteo”, rekla je ona.

Par je raskinuo pre osam mjeseci, ali pokušava da živi zajedno jer imaju 5-godišnju ćerku. Ona je nakon što je puštena iz policije uz kauciju otkrila da joj nije palo na pamet da ne vozi automobil s bivšim dečkom na haubi.

“Bojala sam i morala sam doći do svojeg deteta”, dodala je.

Frensis je rekao da je neće tužiti, ali ona je izjavila da razmatra dobijanje zabrane pristupanja protiv svog bivšeg dečka.

https://twitter.com/danimidah/status/1011040998753996800

izvor:alo.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page