Htela da zaprosi dečka tako što je u VAGI*U UGURALA…, a onda se desilo nešto STRAVIČNO

Jedna devojka htela je da ispuni tradiciju i na 29. februar prestupne godine zaprosi dečka, ali romantična prosidba pošla je po zlu.

U želji da bude originalna, devojka je stavila prsten u čokoladno jaje, koje je ubacila u svoju vaginu, piše doktor Kaj u svojoj novoj knjizu “Ovo će boleti: Ispovesti mladog doktora”.

Nadala se da će mali “rad prstima” od strane njenog partnera biti dovoljan da dohvati prsten, pa da ona klekne i zaprosi ga. Ali, dok je bilo u njoj, jaje se zarotiralo i zaglavilo.

Odbijala je da mu kaže šta se desilo, sve dok nije pristao da postane njen muž. Postavila mu je pitanje da li želi da je oženi, pa tek onda pojurila u bolnicu gde ju je pregledao dr Kaj, koji je čitav ovaj bizaran incident opisao u svojoj knjizi.

Prosidba je bila “jednako neočekivana, odvratna i u neku ruku romantična”, napisao je doktor.

– Bila je toliko uporna da ne upropasti iznenađenje, da do poslednjeg trena nije htela da mu otkrije šta je uradila – napisao je doktor koji je u bolnici uspeo da ukloni čokoladno jaje iz njene vagine, nakon čega se ova “romantična duša” u potpunosti oporavila.

Kada sam svrsio u nju, uzeo sam USISIVAČ i stavio joj dole!

izvor:alo.rs/topbalkaninfo

Facebook Comments