PREVRAT NA KOSOVU Albanci skidaju svog šefa , na njegovo mjesto dovode... - Najnovije Vijesti

PREVRAT NA KOSOVU Albanci skidaju svog šefa , na njegovo mjesto dovode…

ruj 4, 2018

Vlada lažne  Kosova pripremila je danas nacrt odluke da se na čelu ekipe za pregovore sa Srbijom na najvišem nivou imenuje zamenik premijera i predsednik Socijademokratske inicijative Kosova Fatmir Ljimaj, piše portal gazetablic.com

Portal je naveo, a prema uvidu u odluku, da će članovi takozvane Ekipe jedinstva biti i zamenik premijera i zamenik šefa pregovaračke ekipe lažne države Kosova Enver Hodžaj, zamenik premijera i ministar spoljnih poslova lažne države Kosova Bedžet Pacoli, zamenik premijera Dradan Gaši, ministar javne uprave Mahir Jagdžilar i šef kabineta premijera Avni Arifi.

Kao članovi Ekipe jedinstva su i predstavnici opozicionih stranaka čija imena nisu označena u odluci.

Odluka treba da bude ozvaničena na prvoj narednoj sednici Vlade samoproglašene države Kosova koja je zakazana za sutra u devet sati.

Na dnevnom redu Skupštine lažne države Kosova su razmatranje i donošenje rezolucije kojom će se predsedniku lažne države Kosova Hašimu Tačiju zabraniti da “na sto” u razgovorima o normalizaciji stavi pitanje granica.

Usvajanjem te odluke onemogućava se predsednika lažne države Kosova Tačija da vodi dalji deo dijaloga o normalizaciji odnosa sa Srbijom.

izvor:alo.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page