Uhvatio ženu na GOMILI sa starcem u AUTOMOBILU na njivi, usledila je drama !

Neimenovani čovek iz Bitolja, na jugu Makedonije, mesec dana je pratio svoju ženu sumnjajući da ga vara, a onda ju je u automobilu, nasred poljane, uhvatio sa starijim proćelavim muškarcem.

Pale su teške reči i pretnje, a da bi se osvetio svojoj ženi i njenom ljubavniku, snimio ih je telefonom i snimak postavio na Jutjubu.

Na snimku se vidi kako muž prilazi automobilu u kome je njegova obnažena žena bila u ljubavnom zagrljaju sa nepoznatim i golim čovekom.

Besan muž je prvo “kulturno” pokucao na zadnje staklo automobila, a kada je otvario vrata iza suvozača, na zadnjem sedištu je imao šta da vidi. Svoju ženu “na gomili” sa starijim proćelavim muškarcem.

Gde si, more, kurvo… – dreknuo je njen muž.

Starji čovek, koji se obnažen nalazio nad njom, pokušao je nešto da kaže, ali mu je prevareni muž začepio usta rečima: Ćuti ti, more!

Znao sam da ću te uhvatiti, more pi*ko, mesec dana te pratim. Ku*vo, zar te nije sram. A, ti pe*eru, pusti je da ti ne prebijem noge. Pusti je. Za ovo ćeš da mi platiš, ku*vo – vikao je muškarac.

– Ko si, bre, ti – upitao ga je švaler.

Ko sam? Čučeš veoma dobro, platićeš ti za ovo, odseći ću ti vrat – rekao je muž.

– More, marš odavde – odgovorio mu je švaler, nakon čega je besan muž otišao, ali je u znak osvete taj video klip postavio na Jutjubu.

 

izvor:alo.rs

Facebook Comments